Zachte yoga

Greet

Mindfulness: een aanrader voor iedereen die op zoek wil naar een beter omgaan met stress en voor ieder die meer van het leven wil kunnen genieten.  Dankjewel!

Tamara

Mindfulness: een mooie leidraad en ontzettend veel tools om het dagelijks leven aangenamer te maken.  Een aanrader.  Mijn onmiddellijke omgeving heeft al positieve verandering opgemerkt.

Katleen

Mindfulness: ik ben heel tevreden over de aangereikte tools om verder te gaan in een “mindful” leven

Thomas

De mindfulness training heeft mezelf en mijn kijk op de wereld grondig veranderd.  Een ontdekkingstocht die ik iedereen kan aanraden.

Hilde

Mindful yoga: aparte insteek die werkt, doorleefd en met visie gegeven.

yoga bij kanker

Voor mij is dit het verschil geweest tussen terug richting genezing gaan en de draad met het leven kunnen oppikken, of helemaal vast te komen zitten, fysiek en mentaal

Katrien

Petra

ben heel tevreden. Het biedt mij ontspanning.

R

leren mediteren: een life changing experience in het omgaan met verdriet en kwaadheid

Mieke

ik heb vroeger ook yoga gedaan, maar vond het te veel lichaamsoefeningen zonder de begeleidende filosofie of spiritualiteit, wat ik bij Geert wel krijg. Een ‘verademing’!

Tim

Geert is een expert in dit vakgebied en heeft mij heel wat bijgebracht.
Ik ben blij dat ik met deze nieuwe inzichten aan de slag kan gaan en raad het iedereen aan.

Marleen

De mindfulnesstraining heeft me geholpen om weer innerlijke rust te vinden en heeft me een aantal persoonlijke inzichten bijgebracht die ik voor de rest van mijn leven zal meenemen. Voor mij een meer dan geslaagde training. Dankjewel!

Greet

Mindfulness: ik hervond mezelf en leerde beter omgaan met mijn emoties.  Ik mocht mijn kwetsbaarheid tonen werd zeer respectvol behandeld.

Sandy

Met mindfulness leerde ik vaardigheden om minder te piekeren, om anders met stress om te gaan. Ik kan nu meer genieten van het dagelijkse leven. Dank je wel Geert!

Ankie

Deze opleiding heeft me dichter bij mezelf gebracht  …  Het brengt me tot rust en geeft me het inzicht dat goed goed genoeg is en ik ok ben zoals ik ben.

Patrick

een aanwakkering van mijn uitgebluste levensvuur tijdens zware depressie jaren geleden,nu geworden tot een aangename haard.  Herontdekken van levensvreugde.

Mieke

heel leerrijk, heel geleidelijk, nooit te snel, brengt innerlijke rust, ook dankzij de begeleidende uitleg van Geert


Waarom zachte yoga?

Zachte yoga is voor iedereen die in de eerste plaats rust en ontspanning zoekt.

Met zachte bewegingen, aangepaste houdingen, ademhalings- en mindfulnessoefeningen en relaxatie worden we ons gewaar wat het lichaam ons vertelt, brengen we rust in pijn en brengen we helderheid in een rusteloze geest.

Deze vorm van yoga is gericht op mensen met fibromyalgie/CVS, Long COVID of chronische pijn, mensen met stressproblemen of die herstellen van depressie of burn-out, of die psychosomatische problemen hebben.  Deze reeks is geschikt voor iedereen die op een heel zachte manier lichaam en geest in harmonie wil brengen. 

We volgen de cycli van de natuur zodat elke sessie anders is.

Lessenreeksen zachte yoga

De zachte yoga wordt op 2 locaties gegeven:

  • Elke maandag, behalve in de schoolvakanties, om 19u45 in dienstencentrum Wijnveld, Wingerdstraat 14 in Leuven, vlakbij de Mechelse Poort en de afrit Herent van de E314.   Een mooie rustige locatie met uitzicht op de velden.
  • Elke dinsdag, behalve in de schoolvakanties, om 20u30 bij Praktijk Amalgaam, Houtemsesteenweg 3 in Bunsbeek (Tienen).

We werken in reeksen, van september tot eind december, van januari tot pasen en van pasen tot de zomervakantie.

Draag soepele kledij en breng je eigen yogamatje of dekentje mee en een paar kussentjes.

Hier vind je alle praktische info, evenals een wegbeschrijving.

Gratis proefles zachte yoga

Voor je je voor de eerste keer inschrijft voor een reeks wekelijkse lessen, heb je recht op een gratis proefles.   Aanmelden voor een proefles of inschrijven kan via telefoon (0478 532199), email (geert@abhyasaleuven.be of geert@praktijkamalgaam.be) of onderstaand formulier.
Betaling voor een reeks kan door overschrijving op rekeningnummer BE07 7380 4249 0466 van Geert Vancoppenolle met vermelding van je naam en de reeks die je wil volgen, of door cash betaling op de eerste les van de reeks die je volgt.
Door het versturen van het formulier ga je akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van Abhyasa.

Aanmeldingsformulier zachte yoga

1 thought on “Zachte yoga

Comments are closed.