Aanbod

yoga bij kanker

Voor mij is dit het verschil geweest tussen terug richting genezing gaan en de draad met het leven kunnen oppikken, of helemaal vast te komen zitten, fysiek en mentaal

Katrien

Greet

Mindfulness: een aanrader voor iedereen die op zoek wil naar een beter omgaan met stress en voor ieder die meer van het leven wil kunnen genieten.  Dankjewel!

Petra

ben heel tevreden. Het biedt mij ontspanning.

Tim

Geert is een expert in dit vakgebied en heeft mij heel wat bijgebracht.
Ik ben blij dat ik met deze nieuwe inzichten aan de slag kan gaan en raad het iedereen aan.

Katleen

Mindfulness: ik ben heel tevreden over de aangereikte tools om verder te gaan in een “mindful” leven

Patrick

een aanwakkering van mijn uitgebluste levensvuur tijdens zware depressie jaren geleden,nu geworden tot een aangename haard.  Herontdekken van levensvreugde.

Mieke

ik heb vroeger ook yoga gedaan, maar vond het te veel lichaamsoefeningen zonder de begeleidende filosofie of spiritualiteit, wat ik bij Geert wel krijg. Een ‘verademing’!

Tamara

Mindfulness: een mooie leidraad en ontzettend veel tools om het dagelijks leven aangenamer te maken.  Een aanrader.  Mijn onmiddellijke omgeving heeft al positieve verandering opgemerkt.

R

leren mediteren: een life changing experience in het omgaan met verdriet en kwaadheid

Sandy

Met mindfulness leerde ik vaardigheden om minder te piekeren, om anders met stress om te gaan. Ik kan nu meer genieten van het dagelijkse leven. Dank je wel Geert!

Thomas

De mindfulness training heeft mezelf en mijn kijk op de wereld grondig veranderd.  Een ontdekkingstocht die ik iedereen kan aanraden.

Marleen

De mindfulnesstraining heeft me geholpen om weer innerlijke rust te vinden en heeft me een aantal persoonlijke inzichten bijgebracht die ik voor de rest van mijn leven zal meenemen. Voor mij een meer dan geslaagde training. Dankjewel!

Hilde

Mindful yoga: aparte insteek die werkt, doorleefd en met visie gegeven.

Ankie

Deze opleiding heeft me dichter bij mezelf gebracht  …  Het brengt me tot rust en geeft me het inzicht dat goed goed genoeg is en ik ok ben zoals ik ben.

Mieke

heel leerrijk, heel geleidelijk, nooit te snel, brengt innerlijke rust, ook dankzij de begeleidende uitleg van Geert

Greet

Mindfulness: ik hervond mezelf en leerde beter omgaan met mijn emoties.  Ik mocht mijn kwetsbaarheid tonen werd zeer respectvol behandeld.

Stress en burn-out coaching

Met individuele coaching begeleid ik  je in het beter omgaan met stress, help ik je burn-out te voorkomen of gaan we stap per stap vanuit burn-out weer naar een zinvolle (werk)situatie waar je je in balans voelt.
Organisaties die beter willen omgaan met stress en spanningsklachten en een fijne werkomgeving willen voor hun medewerkers kunnen ook bij Abhyasa terecht.

Open groepen

Het aanbod van Abhyasa is momenteel, zowel in open groepen als op specifieke aanvraag:

De zachte yoga richt zich tot iedereen die op een heel zachte manier lichaam en geest in harmonie wil brengen en tot rust wil komen.   Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen met stress- of psychosomatische problemen, voor mensen met CVS, fibromyalgie of chronische pijn.  In de yoga-oefeningen gebruiken we elementen uit de mindfulness om beter te leren omgaan met wat je voelt.   Graag op tijd inschrijven en betalen want deze groep kan snel vol zitten.

Met Mindful yoga las je in het drukke leven even een rustpauze in.   We brengen lichaam en geest in balans. Dit doen we met bewegingen, houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie.  We komen terug in contact met ons eigen lichaam, onze gevoelens en onze gedachten.  We voelen wat is, met zachte aandacht en zonder oordelen.  Je komt in het hier en nu, je komt tot rust, je komt dichter bij je zelf, wie je nu echt bent.  Graag op tijd inschrijven en betalen want deze groep kan snel vol zitten.

Meditatie is niet zonder gedachten zitten, wel het leren beheersen van de gedachtestroom.   Door meditatie komt je geest tot rust, stopt het piekeren, ga je rustiger in het leven kunnen staan, kom je tot diepere inzichten.  Kortom, je komt geleidelijk aan dichter bij je zelf, wie je nu écht bent.

Iedereen wil gelukkig zijn maar heel dikwijls overkomen er ons dingen die ons ongelukkig maken.   Met de mindfulness 8 weken training leren we beter om te gaan met wat het leven brengt.   Je leert vaardigheden om minder snel meegesleurd te worden door intense emoties, pijn of stress.  Je wordt veerkrachtiger tegenover stress, burnout of depressie.
Het aantal deelnemers in deze groep is beperkt, dus graag op tijd inschrijven en betalen.

In yoga bij kanker  blijven we met zachte bewegingen actief en pakken we zo vermoeidheid en futloosheid aan.  Tevens leren we met technieken uit de mindfulness om te gaan met de pijn en het ongemak en te aanvaarden wat er nu, op het moment, in je omgaat.

Weet je niet goed wat kiezen binnen dit aanbod?  Raadpleeg dan de keuzewijzer.

Raadpleeg ook de prijzen en het lessenrooster, waar je je ook kan inschrijven.

Op specifieke aanvraag

Naast de open groepen is het aanbod op specifieke aanvraag ook beschikbaar voor bedrijven, organisaties, lokale initiatieven of privé sessies.  Zo ben ik gastdocent bij Wisper en heb ik al specifieke yoga sessies gegeven voor onder meer UCLL Leuven, 4C, gemeente Wilsele-Dorp, een vriendengroep etc.

Contacteer me en zo kunnen we specifiek nagaan wat de mogelijkheden zijn ingeval je interesse hebt in:

  • het starten van een groep zwangerschapsyoga (voor, tijdens of na de zwangerschap)
  • yoga of mindfulness voor een specifieke doelgroep
  • het starten van een gesloten groep (bijvoorbeeld een groep vriendinnen, wijkorganisatie, vereniging, ...)
  • individuele sessies yoga bij een specifieke situatie
  • yoga, meditatie of mindfulness binnen een bedrijf of organisatie
  • een introductie sessie yoga, meditatie of mindfulness
  • persoonlijke coaching bij een bepaalde situatie of levensfase (geen therapie)
  • workshop of een presentatie rond stress beheersing