Aanbod

Petra

ben heel tevreden. Het biedt mij ontspanning.

yoga bij kanker

Voor mij is dit het verschil geweest tussen terug richting genezing gaan en de draad met het leven kunnen oppikken, of helemaal vast te komen zitten, fysiek en mentaal

Katrien

Patrick

een aanwakkering van mijn uitgebluste levensvuur tijdens zware depressie jaren geleden,nu geworden tot een aangename haard.  Herontdekken van levensvreugde.

Mieke

ik heb vroeger ook yoga gedaan, maar vond het te veel lichaamsoefeningen zonder de begeleidende filosofie of spiritualiteit, wat ik bij Geert wel krijg. Een ‘verademing’!

Mieke

heel leerrijk, heel geleidelijk, nooit te snel, brengt innerlijke rust, ook dankzij de begeleidende uitleg van Geert

Marleen

De mindfulnesstraining heeft me geholpen om weer innerlijke rust te vinden en heeft me een aantal persoonlijke inzichten bijgebracht die ik voor de rest van mijn leven zal meenemen. Voor mij een meer dan geslaagde training. Dankjewel!

R

leren mediteren: een life changing experience in het omgaan met verdriet en kwaadheid

Open groepen

Het aanbod van Abhyasa is momenteel, zowel in open groepen als op specifieke aanvraag:

Starten met yoga brengt je de basis elementen van yoga: ademhalingstechnieken, de basishoudingen, tot rust komen en je lichaam leren aanvoelen.  Als yoga nieuw is voor jou of je hebt enkel een eerste kennismaking met yoga gehad, dan start je best hiermee.

De zachte yoga richt zich tot iedereen die op een heel zachte manier lichaam en geest in harmonie wil brengen en tot rust wil komen.   Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen met stress- of psychosomatische problemen, voor mensen met CVS, fibromyalgie of chronische pijn.  In de yoga-oefeningen gebruiken we elementen uit de mindfulness om beter te leren omgaan met wat je voelt.   Graag op tijd inschrijven en betalen want deze groep zit snel vol.

Met Mindful yoga las je in het drukke leven even een rustpauze in.   We brengen lichaam en geest in balans. Dit doen we met bewegingen, houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie.  We komen terug in contact met ons eigen lichaam, onze gevoelens en onze gedachten.  We voelen wat is, met zachte aandacht en zonder oordelen.  Je komt in het hier en nu, je komt tot rust, je komt dichter bij je zelf, wie je nu echt bent.  Graag op tijd inschrijven en betalen want deze groep zit snel vol.

Meditatie is niet zonder gedachten zitten, wel het leren beheersen van de gedachtestroom.   Door meditatie komt je geest tot rust, stopt het piekeren, ga je rustiger in het leven kunnen staan, kom je tot diepere inzichten.  Kortom, je komt geleidelijk aan dichter bij je zelf, wie je nu écht bent.

Iedereen wil gelukkig zijn maar heel dikwijls overkomen er ons dingen die ons ongelukkig maken.   Met de mindfulness 8 weken training leren we beter om te gaan met wat het leven brengt.   Je leert vaardigheden om minder snel meegesleurd te worden door intense emoties, pijn of stress.  Je wordt veerkrachtiger tegenover stress, burnout of depressie.
Het aantal deelnemers in deze groep is beperkt, dus graag op tijd inschrijven en betalen.

In yoga voor kankerpatiënten  blijven we met zachte bewegingen actief en pakken we zo vermoeidheid en futloosheid aan.  Tevens leren we met technieken uit de mindfulness om te gaan met de pijn en het ongemak en te aanvaarden wat er nu, op het moment, in je omgaat.

Weet je niet goed wat kiezen binnen dit aanbod?  Raadpleeg dan de keuzewijzer.

Raadpleeg ook de prijzen en het lessenrooster, waar je je ook kan inschrijven.

Op specifieke aanvraag

Naast de open groepen is het aanbod op specifieke aanvraag ook beschikbaar voor bedrijven, organisaties, lokale initiatieven of privé sessies.  Zo ben ik gastdocent bij Wisper en heb ik al specifieke yoga sessies gegeven voor onder meer UCLL Leuven, 4C, gemeente Wilsele-Dorp, een vriendengroep etc.

Contacteer me en zo kunnen we specifiek nagaan wat de mogelijkheden zijn ingeval je interesse hebt in:

  • het starten van een groep zwangerschapsyoga (voor, tijdens of na de zwangerschap)
  • yoga of mindfulness voor een specifieke doelgroep
  • het starten van een gesloten groep (bijvoorbeeld een groep vriendinnen, wijkorganisatie, vereniging, ...)
  • individuele sessies yoga bij een specifieke situatie
  • yoga, meditatie of mindfulness binnen een bedrijf of organisatie
  • een introductie sessie yoga, meditatie of mindfulness
  • persoonlijke coaching bij een bepaalde situatie of levensfase (geen therapie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + twenty =