Starten met yoga

Katleen

Mindfulness: ik ben heel tevreden over de aangereikte tools om verder te gaan in een “mindful” leven

Patrick

een aanwakkering van mijn uitgebluste levensvuur tijdens zware depressie jaren geleden,nu geworden tot een aangename haard.  Herontdekken van levensvreugde.

Mieke

heel leerrijk, heel geleidelijk, nooit te snel, brengt innerlijke rust, ook dankzij de begeleidende uitleg van Geert

Tamara

Mindfulness: een mooie leidraad en ontzettend veel tools om het dagelijks leven aangenamer te maken.  Een aanrader.  Mijn onmiddellijke omgeving heeft al positieve verandering opgemerkt.

Thomas

De mindfulness training heeft mezelf en mijn kijk op de wereld grondig veranderd.  Een ontdekkingstocht die ik iedereen kan aanraden.

Petra

ben heel tevreden. Het biedt mij ontspanning.

Sandy

Met mindfulness leerde ik vaardigheden om minder te piekeren, om anders met stress om te gaan. Ik kan nu meer genieten van het dagelijkse leven. Dank je wel Geert!

Greet

Mindfulness: een aanrader voor iedereen die op zoek wil naar een beter omgaan met stress en voor ieder die meer van het leven wil kunnen genieten.  Dankjewel!

yoga bij kanker

Voor mij is dit het verschil geweest tussen terug richting genezing gaan en de draad met het leven kunnen oppikken, of helemaal vast te komen zitten, fysiek en mentaal

Katrien

Hilde

Mindful yoga: aparte insteek die werkt, doorleefd en met visie gegeven.

R

leren mediteren: een life changing experience in het omgaan met verdriet en kwaadheid

Marleen

De mindfulnesstraining heeft me geholpen om weer innerlijke rust te vinden en heeft me een aantal persoonlijke inzichten bijgebracht die ik voor de rest van mijn leven zal meenemen. Voor mij een meer dan geslaagde training. Dankjewel!

Mieke

ik heb vroeger ook yoga gedaan, maar vond het te veel lichaamsoefeningen zonder de begeleidende filosofie of spiritualiteit, wat ik bij Geert wel krijg. Een ‘verademing’!

Greet

Mindfulness: ik hervond mezelf en leerde beter omgaan met mijn emoties.  Ik mocht mijn kwetsbaarheid tonen werd zeer respectvol behandeld.

Tim

Geert is een expert in dit vakgebied en heeft mij heel wat bijgebracht.
Ik ben blij dat ik met deze nieuwe inzichten aan de slag kan gaan en raad het iedereen aan.


Waarom starten met yoga?

Je wil starten met yoga of je hebt al een eerste beperkte kennismaking met yoga meegemaakt?   Dan is deze yoga voor beginners geschikt voor jou.

Want het is van belang dat je eerst de basis aanleert vooraleer je meedoet met een groep die al een tijd loopt.

In de groep 'starten met yoga' leren we deze basis: correcte ademhalingstechnieken, hoe correct zitten, liggen en staan, de basishoudingen, hoe tot ontspanning komen en je lichaam weer aanvoelen.  Je houding verbetert, je leert je ademhaling te controleren.

Dit bouwen we stap per stap, week na week stilaan op.
Daarbij worden ieders mogelijkheden en beperkingen gerespecteerd.
Na deze reeks kan je overstappen naar de groep 'zachte yoga' of 'mindful yoga'.

Lessenreeksen starten met yoga

De lessen gaan door elke donderdag, behalve in de schoolvakanties, van 19u15 tot 20u15 in dienstencentrum Wijnveld, Wingerdstraat 14 in Leuven, vlakbij de Mechelse Poort en de afrit Herent van de E314.   Een mooie rustige locatie met uitzicht op de velden.

We werken in reeksen, van september tot eind december, van januari tot pasen en van pasen tot de zomervakantie.

Draag soepele kledij en breng je eigen yogamatje of dekentje mee.

Hier vind je alle praktische info, evenals een wegbeschrijving.

Gratis proefles starten met yoga

Voor je je voor de eerste keer inschrijft voor een reeks wekelijkse lessen, heb je recht op een gratis proefles.   Aanmelden voor een proefles of inschrijven kan via telefoon (0478 532199), email (geert@abhyasaleuven.be) of onderstaand formulier.
Door het versturen van het formulier ga je akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van Abhyasa.

Aanmeldingsformulier starten met yoga