Starten met yoga

Greet

Mindfulness: ik hervond mezelf en leerde beter omgaan met mijn emoties.  Ik mocht mijn kwetsbaarheid tonen en werd zeer respectvol behandeld.

Tim over de mindfulness training

Geert is een expert in dit vakgebied en heeft mij heel wat bijgebracht.
Ik ben blij dat ik met deze nieuwe inzichten aan de slag kan gaan en raad het iedereen aan.

Petra

ben heel tevreden. Het biedt mij ontspanning.

Christine

De relaxatie reeks: mijn wekelijks ijkpunt van diepe ontspanning, zalige oefeningen en overdracht van kennis die je van pas komt voor de rest van je leven!

Mieke

ik heb vroeger ook yoga gedaan, maar vond het te veel lichaamsoefeningen zonder de begeleidende filosofie of spiritualiteit, wat ik bij Geert wel krijg. Een ‘verademing’!

Patrick

Mediteren: een aanwakkering van mijn uitgebluste levensvuur tijdens zware depressie jaren geleden, nu geworden tot een aangename haard.  Herontdekken van levensvreugde.

Annick

Tot mezelf gekomen. Top!

Johan

Mindfulness training: een aanrader voor wie zichzelf beter wil leren kennen

Stefanie

Mindfulness: een zeer leerrijke en boeiende opleiding.  Kom terug in contact te staan bij wie je bent en wat je voelt.  Ik zou het iedereen aanraden.

Katleen

Mindfulness: ik ben heel tevreden over de aangereikte tools om verder te gaan in een “mindful” leven

SJ

Mindfulness: Deze sessies leerden me om terug tot mezelf te komen en liefde voor mezelf te voelen en toe te laten.  Door voor mezelf te zorgen, ben ik ook een betere persoon voor anderen.

Martijn

Door de mindfulness training ervaar ik meer dankbaarheid in/voor mijn leven en kan ik moeilijke momenten beter accepteren en verwerken.  Ik heb mezelf beter leren kennen.

yoga bij kanker

Voor mij is dit het verschil geweest tussen terug richting genezing gaan en de draad met het leven kunnen oppikken, of helemaal vast te komen zitten, fysiek en mentaal

Katrien

Martine

De reeks relaxatie heeft me terug wat meer tot mezelf gebracht en me ook de mogelijkheid gegeven om toch tot een ontspannen toestand in het hier en nu te komen. De uitleg van de reeks was heel duidelijk door de vele dagdagelijkse voorbeelden  en veel dingen waren heel herkenbaar voor mij.  Deze reeks was alles wat ik nodig had op dit ogenblik.

Ankie

Deze (mindfulness) opleiding heeft me dichter bij mezelf gebracht  …  Het brengt me tot rust en geeft me het inzicht dat goed goed genoeg is en ik ok ben zoals ik ben.

Sandy

Met mindfulness leerde ik vaardigheden om minder te piekeren, om anders met stress om te gaan. Ik kan nu meer genieten van het dagelijkse leven. Dank je wel Geert!

een deelnemer

Mindfulness: een goede ervaring, had ik al veel eerder moeten doen.  Ik kan er iets mee in het dagdagelijks leven

Annelies

De 8 weken mindfulness hebben me bewust gemaakt en ben bewuster gaan leven.  Het heeft me rust gebracht in tijden van chaos.

Cindy

De reeks relaxatie: ontstressen, leerrijk en pijn vrijer leven toch wel.   Echt tot rust komen in je hoofd is onbetaalbaar.

Liesbet

De mindfulness training heeft me heel wat handvaten aangereikt om rust in te bouwen in een van de moeilijkste periodes in mijn leven.  Ik ben hier zeer dankbaar voor.

R

leren mediteren: een life changing experience in het omgaan met verdriet en kwaadheid

een deelnemer

De (mindfulness) opleiding heeft me geholpen bewuster en milder in het leven te staan

Thomas

De mindfulness training heeft mezelf en mijn kijk op de wereld grondig veranderd.  Een ontdekkingstocht die ik iedereen kan aanraden.

Hilde

Mindful yoga: aparte insteek die werkt, doorleefd en met visie gegeven.

Roel

dankzij de gesprekken met Geert ben ik tot een aantal inzichten en acties gekomen om m’n slaapkwaliteit te verbeteren

Greet

De mindfulness training: elke zaterdag een moment om naar uit te kijken en tot jezelf te komen in een veilige omgeving.  Een leidraad om anders naar het leven te kijken en het te beleven.

Jan

Mindfulness: Ik heb handvaten en inzichten gekregen om aan de slag te kunnen met mezelf en om anders naar het leven te kunnen kijken

Lien

Sinds de heartfulness opleiding kan ik mijn hart meer doorvoelen en er een gevolg aan geven. Ik kan de rust meer vinden tijdens overprikkelde momenten.

een deelnemer getuigt

leer dichter bij jezelf te komen en te aanvaarden dat wat is

Greet

Mindfulness: een aanrader voor iedereen die op zoek wil naar een beter omgaan met stress en voor ieder die meer van het leven wil kunnen genieten.  Dankjewel!

Marleen

De mindfulnesstraining heeft me geholpen om weer innerlijke rust te vinden en heeft me een aantal persoonlijke inzichten bijgebracht die ik voor de rest van mijn leven zal meenemen. Voor mij een meer dan geslaagde training. Dankjewel!

MH

Geert is an inspirational coach who helped me to move forward during a challenging period of my life.
During our ‘coached walks’, his motivation and continuous encouragement pushed me to a higher level of myself.
Grateful for having received simple practical hints & tips to implement in daily life.

Tamara

Mindfulness: een mooie leidraad en ontzettend veel tools om het dagelijks leven aangenamer te maken.  Een aanrader.  Mijn onmiddellijke omgeving heeft al positieve verandering opgemerkt.

Mieke

heel leerrijk, heel geleidelijk, nooit te snel, brengt innerlijke rust, ook dankzij de begeleidende uitleg van Geert


Waarom starten met yoga?

Je wil starten met yoga of je hebt al een eerste beperkte kennismaking met yoga meegemaakt?   Dan is deze yoga voor beginners geschikt voor jou.

Want het is van belang dat je eerst de basis aanleert vooraleer je meedoet met een groep die al een tijd loopt.

In de groep 'starten met yoga' leren we deze basis: correcte ademhalingstechnieken, hoe correct zitten, liggen en staan, de basishoudingen, hoe tot ontspanning komen en je lichaam weer aanvoelen.  Je houding verbetert, je leert je ademhaling te controleren.

Dit bouwen we stap per stap, week na week stilaan op.
Daarbij worden ieders mogelijkheden en beperkingen gerespecteerd.
Na deze reeks kan je overstappen naar de groep 'zachte yoga' of 'mindful yoga'.

Lessenreeksen starten met yoga

De lessen gaan door elke donderdag, behalve in de schoolvakanties, van 20u30 tot 21u30 in dienstencentrum Wijnveld, Wingerdstraat 14 in Leuven, vlakbij de Mechelse Poort en de afrit Herent van de E314.   Een mooie rustige locatie met uitzicht op de velden.

We werken in reeksen, van september tot eind december, van januari tot pasen en van pasen tot de zomervakantie.

Draag soepele kledij en breng je eigen yogamatje of dekentje mee.

Hier vind je alle praktische info, evenals een wegbeschrijving.

Het overzicht van data en prijzen vind je op lessenrooster en prijzen.

Gratis proefles starten met yoga

Kom eerst eens proberen vooraleer je inschrijft voor een reeks!
Wie voor het eerst komt heeft recht op een gratis proefles bij inschrijving.
Aanmelden voor een proefles of inschrijven kan via telefoon (0478 532199), email (geert@abhyasaleuven.be) of onderstaand formulier.
Betaling voor een reeks kan door overschrijving met vermelding van je naam en de reeks die je wil volgen, of door cash betaling op de eerste les van de reeks die je volgt.
Door het versturen van het formulier ga je akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van Abhyasa.

Aanmeldingsformulier starten met yoga