Mindful Yoga

yoga bij kanker

Voor mij is dit het verschil geweest tussen terug richting genezing gaan en de draad met het leven kunnen oppikken, of helemaal vast te komen zitten, fysiek en mentaal

Katrien

Patrick

een aanwakkering van mijn uitgebluste levensvuur tijdens zware depressie jaren geleden,nu geworden tot een aangename haard.  Herontdekken van levensvreugde.

R

leren mediteren: een life changing experience in het omgaan met verdriet en kwaadheid

Marleen

De mindfulnesstraining heeft me geholpen om weer innerlijke rust te vinden en heeft me een aantal persoonlijke inzichten bijgebracht die ik voor de rest van mijn leven zal meenemen. Voor mij een meer dan geslaagde training. Dankjewel!

Mieke

heel leerrijk, heel geleidelijk, nooit te snel, brengt innerlijke rust, ook dankzij de begeleidende uitleg van Geert

Mieke

ik heb vroeger ook yoga gedaan, maar vond het te veel lichaamsoefeningen zonder de begeleidende filosofie of spiritualiteit, wat ik bij Geert wel krijg. Een ‘verademing’!

Petra

ben heel tevreden. Het biedt mij ontspanning.


Waarom mindful yoga?

Wil je in het drukke leven even een rustpauze inlassen?
Met mindful yoga brengen we lichaam en geest in balans.

Dit doen we met bewegingen, houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie.  We komen terug in contact met ons eigen lichaam, onze gevoelens en onze gedachten.  We voelen wat is, met zachte aandacht en zonder oordelen.  Je komt in het hier en nu.  Je komt tot rust.  Je komt dichter bij je zelf, wie je nu echt bent.

De reeksen mindful yoga gaan er van uit dat je al eerder yoga hebt gedaan, bij Abhyasa of elders.  Als yoga nieuw is voor jou, dan kies je beter eerst voor een reeks 'Starten met yoga' om daarna dan aan te sluiten bij een reeks zachte yoga of mindful yoga.

Zowel de Zachte yoga als de Mindful yoga volgen de cycli  van de natuur en hebben een gelijkaardige aanpak, met elementen uit de mindfulness.   Mindful yoga gebruikt meer asanas zodat het fysiek wat zwaarder is dan de zachte yoga maar haalbaar voor de doorsnee westerse mens.
In alle yoga groepen worden ieders mogelijkheden en beperkingen gerespecteerd.

Lessenreeksen mindful yoga

De lessen gaan door elke donderdag, behalve in de schoolvakanties, van 20u30 tot 21u30 in dienstencentrum Wijnveld, Wingerdstraat 14 in Leuven, vlakbij de Mechelse Poort en de afrit Herent van de E314.   Een mooie rustige locatie met uitzicht op de velden.

We werken in reeksen, van september tot eind december, van januari tot pasen en van pasen tot de zomervakantie.

Draag soepele kledij en breng je eigen yogamatje of dekentje mee.

Hier vind je alle praktische info, evenals een wegbeschrijving.

Gratis proefles mindful yoga

Voor je je voor de eerste keer inschrijft voor een reeks wekelijkse lessen, heb je recht op een gratis proefles.   Aanmelden voor een proefles of inschrijven kan via telefoon (0478 532199), email (geert@abhyasaleuven.be) of onderstaand formulier.
Betaling voor een reeks kan door overschrijving op rekeningnummer BE07 7380 4249 0466 van Geert Vancoppenolle met vermelding van je naam en de reeks die je wil volgen, of door cash betaling op de eerste les van de reeks die je volgt.
Door het versturen van het formulier ga je akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van Abhyasa.

Aanmeldingsformulier mindful yoga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 15 =